Crowdfunding werkt het beste via OAMKB

Wanneer jij aan het begin staat van een nieuwe startup die de wereld op zijn grondvesten zal doen schudden heb je geen moment te verliezen. Elke ondernemer met een innovatief idee heeft behoefte aan financiële middelen, en de bankrekening is dan vaak niet toereikend. Wanneer je snel aan geld wilt komen, en je vangt bot bij de bak, moet je zeker eens crowdfunding in Doesburg - Doetinchem overwegen. Dit is een snelle manier om geld op te halen zonder tussenkomst van de reguliere banken. Met name ondernemers die bezig zijn met nieuwe producten en diensten voor nieuwe bedrijfstakken blijken moeite te hebben met het verkrijgen van standaard bankleningen. Hoewel crowdfunding een alternatief is, moet je er wel rekening mee houden dat de kans op slagen behoorlijk klein is. Ga eens om tafel zitten met Paul Weustink, de lokale financieel professional van OAMKB. Naast administratieve diensten kun je hier ook als ondernemer terecht voor een frisse blik op financieringsmogelijkheden. Omdat veel crowdfunding campagnes niet de eindstreep halen, heeft OAMKB diverse vormen van ondersteuning ontwikkeld om de enthousiaste startups een steuntje in de rug te bieden. Van praktisch advies waarbij je zelf de touwtjes in handen houdt, tot aan zeer intensieve begeleiding, je staat er niet alleen voor!

Staat de klok op vijf voor twaalf en moet je spijkers met koppen slaan? Neem dan direct contact op met Paul Weustink voor crowdfunding in Doesburg - Doetinchem.

Drie redenen om voor crowdfunding te kiezen

Wanneer je met crowdfunding in Doesburg - Doetinchem aan de slag gaat, is jouw doel niet zozeer geld inzamelen als wel jouw project realiseren. Crowdfunding heeft drie voordelen:

Crowdfunding is geen wondermiddel dat voor iedereen geschikt is, leg jouw idee voor aan iemand die eerlijk advies geeft zoals Paul Weustink van OAMKB.

Ga jij het halen met crowdfunding in Doesburg - Doetinchem?

Je bent ongetwijfeld bekend met Kickstarter, en waarschijnlijk ken je ook Indiegogo en de Nederlandse dienstverlener Geldvoorelkaar.nl. Dit zijn alle drie platformen om geld in te zamelen waarmee je innovatieve projecten kunt realiseren. Maar voor elke Pebble smartwatch zijn er vele “slimme” producten waar je nooit van zult horen. Heb jij een diamant liggen, of gewoon een stuk steenkool? Snel handelen is één aspect van crowdfunding dat het verschil kan maken, daarom werkt OAMKB op basis van enkele standaard pakketten met verschillende vormen van ondersteuning. Het doel is uiteraard altijd het idee te realiseren, en je als succesvolle ondernemer op weg te helpen.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de lokale financieel professional van OAMKB en maak van jouw crowdfunding in Doesburg - Doetinchem een doorslaand succes!