Accountancy

Accountancy

Je hoort nog steeds vaak dat ondernemers de termen “boekhouder” en “accountant” door elkaar gebruiken. Niet iedereen beseft dat het twee compleet verschillende beroepen zijn, waarvan boekhouder geen beschermd beroep is terwijl je als accountant wel degelijk aan strikte voorwaarden moet voldoen. Als accountant in Doesburg - Doetinchem kijkt Paul Weustink verder dan cijfers alleen, hij komt met adviezen op maat die je verder helpen te bouwen aan de onderneming. Om een bedrijf te laten groeien zul je vooruit moeten kijken, in plaats van een grote glazen bol werken we met een moderne en volledige online boekhouding die ons alle informatie geeft om een plan uit te stippelen voor de toekomst. Daarnaast kun je de persoonlijke accountant in Doesburg - Doetinchem ook inschakelen voor diverse zaken van juridische aard, zoals een accountantsverklaring of vragen bij een conflict met debiteuren. Paul werkt onder de vlag van OAMKB, een landelijk samenwerkingsverband tussen financieel professionals die verspreid zijn over heel Nederland. Naast online dienstverlening wordt er ook veel aandacht besteed aan lokale aanwezigheid. De meeste MKB’ers hebben behoefte aan een betrouwbare sparringpartner die in de buurt is, en tijd voor je vrij kan maken wanneer je een vraag hebt. Zo kun je met vertrouwen verder bouwen aan de onderneming.

Laat Paul Weustink je vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden en diensten van een lokale accountant in Doesburg - Doetinchem.

One-stop-shop bij de accountant in Doesburg - Doetinchem

Wanneer je als ondernemer ook zo gefrustreerd raakt van al die kastjes en muurtjes waar je langs moet lopen, zal het administratiekantoor van Paul Weustink een ware verademing zijn met financiële diensten waaronder:

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met Paul Weustink, lokale accountant in Doesburg - Doetinchem.

Online en offline accountant met lokale aanwezigheid

Een groot voordeel van de OAMKB aanpak is de combinatie van standaard dienstverlening tegen scherpe tarieven met daarnaast mogelijkheden tot maatwerk oplossingen. Zo betaal je alleen voor de zaken die van toepassing zijn op jouw situatie. Daarnaast is de lokale aanwezigheid een cruciaal onderdeel van het concept. Hoewel er veel online afgestemd kan worden is het prettig om een financieel professional in de buurt te hebben, een persoon die het reilen en zeilen van jouw bedrijf doorziet. Je kunt Paul bereiken via online middelen zoals chat, mail en berichten, of gewoon per telefoon en in levende lijve op kantoor of binnen het bedrijf op locatie.

Optimaal ondernemen met altijd een financieel professional aan je zijde, dat is mogelijk met jouw accountant in Doesburg - Doetinchem.